Hyppää sisältöön

Miksi Otavala on olemassa?

TYÖHYVINVOINTI
Haluamme, että ammattilaiset voivat hyvin työssään. Uskomme, että tämä tuottaa parempia kuntoutustuloksia ja hyviä kokemuksia asiakkaillemme. Otavalassa työ suunnitellaan niin, että se tukee ammattilaisten työssä jaksamista ja työhyvinvointia. Toivomme, että koko yhteisö osallistuu toiminnan kehittämiseen ja tuo rohkeasti esiin omia ideoitaan ja ajatuksiaan.

LAATU
Laatu tarkoittaa meille näyttöön ja hyviin kliinisiin käytänteisiin perustuvaa kuntoutusta, jossa vahvistetaan asiakkaan kykyä toimia ja nähdä itsensä pystyvänä toimijana. Kyseenalaistamme käytänteet ja kuntoutustavat, joiden käytöstä ei ole osoitettavissa hyötyä. Jaamme osaamistamme kollegoille, teemme yhteistyötä lähialojen ammattilaisten ja asiakkaan lähipiirin kanssa.

Keitä me olemme?

Terapiakeskus Otavala Oy on kahden puheterapeutin, Hanna Elon ja Sanna Prittisen, perustama yritys. Otavalan päämääränä on tarjota terapia- ja kuntoutusalan henkilöstölle työntekoa tukeva, moniammatillinen työyhteisö sekä joustavia mahdollisuuksia ammatissa toimimiseen. Yhtiön päätoimialoina ovat puheterapia ja toimintaterapia, mutta myös muut terapia- ja kuntoutusalan ammattilaiset ovat tervetulleita!

Sannan ja Hannan kuva

Mitä meillä saat?

Saat meiltä työ- tai alihankintasuhteen, kumpi sitten palvelee elämäntilannettasi ja ammatillisia tarpeitasi paremmin.

TYÖSUHTEESSA
Meille on tärkeää, että terapeutit voivat hyvin ja pidämme työmäärän kohtuullisena. Tarjoamme tukea työn toteuttamiseen, kilpailukykyisen palkkauksen, kattavan tapaturma- ja terveysvakuutuksen, työnohjauksen ja ammattiosaamista syventäviä koulutusmahdollisuuksia.

ALIHANKKIJANA
Alihankkijoille tarjoamme esteettömät tilat, potilastietojärjestelmän, toimisto- ja työvälineistön, pysäköinnin, sisäisiä koulutuksia, yritys- ja substanssimentoroinnin sekä kollegiaalisen tuen. Voit halutessasi hankkia valmiiksi räätälöidyt tietoturvalliset it-ratkaisut yhteistyökumppaniltamme.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä Sanna Prittiseen p. 040 668 2962, sanna.prittinen@otavala.fi

Opiskelija
Tule tutustumaan Otavalan toimintaan ja kysy mahdollisuudesta seurata terapeutin työtä!